Αυτό είναι το πιο θανάσιμο αεροσκάφος που έχει δημιουργηθεί ποτέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο θανάσιμο αεροσκάφος που έχει δημιουργηθεί ποτέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν μπορεί να σπείρει από αέρος με τόσο μαζικό τρόπο το θάνατο, το χάος και το πανδαιμόνιο όσο αυτό το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ο λόγος για το περίφημο AC130, το οποίο έλαβε πολλάκις ενεργό μέρος στους πολέμους του Αφγανιστάν και του Ιράκ και το οποίο αποτελεί το καμάρι της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας.

Παρακολουθείστε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί και βαρεθείτε ακούγοντας τους ειδικούς να απαριθμούν τα αμέτρητα πυροβόλα κάθε τύπου, τα οποία φέρει.

Η δε παρουσία του στους αιθέρες, πάνω από κάποιο στόχο, και το πανδαιμόνιο που είναι σε θέση να προκαλέσει με τον όγκο των βλημάτων που μπορεί να εξαπολύσει από όλες τις πλευρές του, κάνουν την περίφημη σκηνή με την επέλαση των ελικοπτέρων υπό τους ήχους των «Βαλκυρίων» του Βάγκνερ στο κινηματογραφικό αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα με τίτλο «Αποκάλυψη Τώρα...», να φαντάζει βίντεο παιχνιδάκι για νήπια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ