«Μακριά απο πολυτελή σκάφη και κοσμικούς προορισμούς» - iefimerida.gr

«Μακριά απο πολυτελή σκάφη και κοσμικούς προορισμούς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρή εντολή στα στελέχη του κόμματος να αποφύγουν το επόμενο διάστημα προκλητικές εμφανίσεις -λόγω καλοκαιρινών διακοπών- έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Η οδηγία που διακινείται από τους συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εμφανιστούν βουλευτές και άλλοι κομματικοί παράγοντες σε πολυτελή ξενοδοχεία, ακριβούς προορισμούς, σκάφη αναψυχής και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει την κοινή γνώμη σε εποχές που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι εξαγριωμένη με την πολιτική και τους πολιτικούς.

Το τελευταίο που θα επιθυμούσαν στη Συγγρού αυτό το διάστημα είναι να δουν φωτογραφίες στελεχών τους σε κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών με φόντο ακριβά σκάφη και προορισμούς όπως η Μύκονος. Κι επειδή στη Νέα Δημοκρατία έχουν... παράδοση στελεχών που επιλέγουν σκαφάτες διακοπές και βουτιές στην Ψαρού, φρόντισαν να τους διαμηνύσουν να το αποφύγουν με επιμέλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ