Δε «μασάει» ο Lemmy: Αγνοεί τις συμβουλές των γιατρών και συνεχίζει ακάθεκτος - iefimerida.gr

Δε «μασάει» ο Lemmy: Αγνοεί τις συμβουλές των γιατρών και συνεχίζει ακάθεκτος

Δε «μασάει» ο Lemmy: Αγνοεί τις συμβουλές των γιατρών και συνεχίζει ακάθεκτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γερή κράση φαίνεται πώς έχει το απόλυτο σύμβολο του ροκ λαιφστάιλ Lemmy Kilmister, ο οποίος αναρρώνει μετά τα προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να διακόψει τη συναυλία του στο Γουακεν, ενώ αγνοεί επιδεικτικά τις συμβουλές των γιατρών για «ήρεμη και ξεκούραστη» ζωή.

Οπως αναφέρει το Bravewords, οι γιατροί ζήτησαν από τον αμετανόητο ροκά, να παρατήσει οριστικά τη μουσική και να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του σπίτι του με ηρεμία. Ωστόσο η ειρωνική αντίδραση του Lemmy ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν όσοι τον γνωρίζουν, αφού η απάντηση του στις νουθεσίες των γιατρών ήταν «Αυτό θα το δούμε» («We'll see about that»)

Εν τω μεταξύ, ο διάσημος κιθαρίστας Slash επισκέφτηκε τον Lemmy στο νοσοκομείο και ανέφερε ότι «Τα πηγαίνει καλά. Αντίθετα με τις φήμες είναι σε καλή φόρμα και προς το παρόν τελειώνει τον νέο δίσκο των Motörhead.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ