Oταν οι αμαρτίες των παιδιών παιδεύουν τους γονείς: Γερμανίδα μητέρα τιμωρήθηκε για τις κοπάνες του γιου της - iefimerida.gr

Oταν οι αμαρτίες των παιδιών παιδεύουν τους γονείς: Γερμανίδα μητέρα τιμωρήθηκε για τις κοπάνες του γιου της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε μια Γερμανίδα μητέρα, επειδή ο 17χρονος γιος της το έσκαγε συχνά από το σχολείο.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο, ο ατίθασος έφηβος έλειψε χίλιες ημέρες από το σχολείο του στο Λουντβιχσάφεν, και το περιφερειακό δικαστήριο στο Βερολίνο επέβαλε αυτή την ποινή όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος της κατηγορούμενης ήξερε μετά δυσκολίας γραφή και ανάγνωση.

«Θα μπορούσατε να έχετε μεγαλώσει έναν θαυμάσιο νέο, αλλά το κάνατε αδύνατο γι' αυτόν» είπε ο δικαστής στη 43χρονη μητέρα η οποία είναι αναλφάβητη και μητέρα πέντε παιδιών.

Όπως αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία των σχολείων που πήγε ο 17χρονος, από τον Σεπτέμβριο του 2003 ως τον Ιανουάριο του 2012 παρακολουθούσε σποραδικά μόνο τα μαθήματα που είχε εγγραφεί τόσο στο Βερολίνο όσο και στο Λουντβιχσάφεν, ενώ η μητέρα του δεν έκανε καμά δήλωση κατά τη δίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ