BBC: Ο ναυτιλιακός τομέας, ίσως βγάλει την Ελλάδα από την κρίση [βίντεο] - iefimerida.gr

BBC: Ο ναυτιλιακός τομέας, ίσως βγάλει την Ελλάδα από την κρίση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το τρίτο πακέτο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας αναφέρεται το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την οικονομική κρίση: Τις επενδύσεις στον ναυτιλιακό τομέα.

Σε ρεπορτάζ του BBC Radio, επισημαίνεται πως η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας, μπορεί να μην εξαρτάται μόνο από την ελάφρυνση χρέους της Ελλάδας, αλλά και από τις επενδύσεις στον ναυτιλιακό τομέα, γνώμη την οποία συμμερίζεται και ο Γιάννης Πλατζιδάκης, Managing Director της Anangel Maritime Services, ο οποίος μιλώντας στο BBC, υποστηρίζει πως η «απάντηση» για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, είναι οι επενδύσεις στον ναυτιλιακό τομέα και όχι οι επιδοτήσεις σε αποτυχημένες βιομηχανίες, καθώς «θα φτιάξουμε ακριβά πλοία, ποιοτικά πλοία, θα γίνουμε ανταγωνιστικοί στο διεθνές εμπόριο. Το μόνο που χρειαζόμαστε από την κυβέρνηση, είναι ποιοτικούς ανθρώπους».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ του BBC εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ