Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος - Ενταση σε πτήση για Κοπεγχάγη την ώρα της απογείωσης - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος - Ενταση σε πτήση για Κοπεγχάγη την ώρα της απογείωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν κατά τη διαδικασία απογείωσης αεροπλάνου της Skandinavian Airlines με προορισμό την Κοπεγχάγη και ενδιάμεσο σταθμό στο Λονδίνο προκλήθηκε ένταση μέσα στο αεροπλάνο από έναν επιβάτη.

Συγκεκριμένα ένας Σύρος, ο οποίος είναι φοιτητής στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Newsit, αντέδρασε στην εντολή που έδωσε ο πιλότος του αεροσκάφους να γίνει έλεγχος στους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Ο νεαρός εξαγριώθηκε, άρχισε να ουρλιάζει και στη συνέχεια, με εντολή του πιλότου, κατέβηκε από το αεροσκάφος χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας, όπως ήθελαν οι αρχικές πληροφορίες.

Λίγη ώρα αργότερα η πτήση για Κοπεγχάγη πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ ο νεαρός από τη Συρία θα πρέπει να βγάλει τώρα άλλο εισιτήριο για να ταξιδέψει στον προορισμό που επιθυμεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ