Στα χέρια των αρχών 15 χάκερ απο τους Anonynous - iefimerida.gr

Στα χέρια των αρχών 15 χάκερ απο τους Anonynous

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ίχνη των Anonymous φαίνεται πως είναι και οι αρχές της Ιταλίας και της Ελβετίας μετά τη σύλληψη 15 ατόμων.

Σε εφόδους που έκαναν οι ιταλικές και οι ελβετικές αρχές συνέλαβαν 15 άτομα τα οποία φέρονται να είναι μέλη της ομάδας χάκερ Anonymous.

Τα φερόμενα ως μέλη των Anonymous είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ «αρχηγός» τους φέρεται να είναι ένας 26χρονος Ελβετο-Ιταλός με το ψευδώνυμο Phre.

Για την ώρα πάντως οι ιταλικές αρχές ψάχνουν ακόμα 30 άτομα, για τα οποία έχουν πληροφορίες οτι ανήκουν ή έχουν συμμετέχει σε δράσεις των Anonymous.

Οι Anonymous από την πλευρά τους, μόλις έγιναν γνωστά τα ονόματα των συλληφθέντων ορκίστηκε εκδίκηση κι έτσι κάλεσε τα μέλη της στην Ιταλία να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά κρατικών και κυβερνητικών στόχων.

Έτσι λοιπόν το πιο πιθανό είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε πολλές επιθέσεις denial of service σε διάφορα κυβερνητικά sites.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ