H Aνγκελα Μέρκελ ήπιε άφθονες μπύρες μετά την ιστορική επίσκεψή της στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου [εικόνες] - iefimerida.gr

H Aνγκελα Μέρκελ ήπιε άφθονες μπύρες μετά την ιστορική επίσκεψή της στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την επίσκεψη στο Νταχάου όπου διαδραματίστηκε μια από τις πλέον τραγικές σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας, η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ σε προεκλογική της συγκέντρωση στην περιοχή, αποφάσισε να...δροσιστεί, καταναλώνοντας μερικές μπύρες.

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στο Νταχάου, «στριμώχτηκε» ανάμεσα στην προεκλογική της συγκέντρωση στην περιοχή, όπου σε υπαίθρια τέντα που στήθηκε, η Γερμανίδα καγκελάριος το «έριξε έξω» και πίνοντας μερικές μπίρες.

Η κίνηση της αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις από την μεριά των Πρασίνων, με την επικεφαλής του κόμματος Renate Kunast να κάνει λόγο για «άγευστο και εξοργιστικό συνδυασμό».

φωτογραφίες: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ