Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης 25χρονης αεροσυνοδού - iefimerida.gr

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης 25χρονης αεροσυνοδού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα οδύνης έγινε το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία της 25χρονης αεροσυνοδού την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε και στη συνέχεια πέταξε στο χαντάκι ο 20χρονος σύντροφός της.

Φίλοι και συγγενείς κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια συνόδευσαν την 25χρονη στην τελευταία της κατοικία. «Βιάστηκες να πας στον ουρανό και τελικά εκεί θα βρίσκεσαι από εδώ και πέρα» της έγραψαν οι φίλες της, σύμφωνα με το Star, ενώ ο αδελφός της κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του την κορνίζα με τη φωτογραφία της.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν την κόρη τους τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά η 25χρονη αεροσυνοδός έχασε τη ζωή της στις 10 Αυγούστου. Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο 20χρονος σύντροφός της ο οποίος αφού τη σκότωσε την πέταξε σε ερημική περιοχή και -σύμφωνα με το δικηγόρο του- διέφυγε στο εξωτερικό.

Μετά από επίμονες έρευνες των αρχών καθώς τα ίχνη της αεροσυνοδού είχαν χαθεί και κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί ο 2Οχρονος παραδόθηκε στις αρχές και υπέδειξε που είχε πετάξει το πτώμα.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι ο θάνατος της αεροσυνοδού οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο, οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ίχνη στραγγαλισμού στο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Φωτογραφία από βίντεο του Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ