Ο Αδωνις διαψεύδει ότι το εισιτήριο στα νοσοκομεία θα πάει στα 25 ευρώ: Θα παραμείνει 5 ευρώ - iefimerida.gr

Ο Αδωνις διαψεύδει ότι το εισιτήριο στα νοσοκομεία θα πάει στα 25 ευρώ: Θα παραμείνει 5 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το ύψος της συμμετοχής την οποία θα πληρώνουν οι ασθενείς σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτούν, καθώς όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης το θέμα θα τεθεί υπό διαπραγμάτευση με την Τρόικα το Σεπτέμβριο, καθώς θεωρεί υψηλό το ποσό των 25 ευρώ.

Οσον αφορά το ύψος του εισιτηρίου στα νοσοκομεία το υπουργείο Υγείας τονίζει κατηγορηματικά ότι αυτό θα παραμείνει στα πέντε ευρώ, όσο δηλαδή είναι και σήμερα, καθώς νωρίτερα προκλήθηκε σύγχυση με ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ στο οποίο ανεφερόταν πως θα αυξηθεί κατά 20 ευρώ.

Οσον αφορά τη διαθεσιμότητα ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η αξιολόγηση των υπαλλήλων θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ, παράλληλα, έκανε γνωστό πως θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες των γιατρών που συνταγογραφούν για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς έχουν βρεθεί γιατροί που συνταγογραφούν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων συγκεκριμένης εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ