Βράζει η Βουλή για τους πλειστηριασμούς κατοικιών -Τροπολογίες από Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και πρώην βουλευτές ΑΝΕΛ και ΝΔ - iefimerida.gr

Βράζει η Βουλή για τους πλειστηριασμούς κατοικιών -Τροπολογίες από Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και πρώην βουλευτές ΑΝΕΛ και ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας θα βρεθεί αύριο το απόγευμα η κυβέρνηση στη βουλή καθώς 4 βουλευτες έχουν καταθέσει δυο βουλευτικές τροπολογίες με τις οποίες ζητούν παράσταση της υφιστάμενης ρύθμισης.

Την πρώτη τροπολογία υπογράφουν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χρήστος Αiδόνης και ζητούν την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Τη δεύτερη τροπολογία υπογράφουν ο προσερχόμενος από τη ΝΔ ανεξάρτητος πλέον Νίκος Σταυρογιάννης και ο επίσης ανεξάρτητος προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Γιάννης Κουράκος -βρίσκονται στο κόμμα Νέα Μέρα πλέον του Χρήστου Ζώη- και ζητούν την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2016.

Και οι δυο τροπολογίες έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης για τη Ζώνη καινοτομίας Θεσσαλονίκης που θα συζητηθεί αύριο το απόγευμα στη Βουλή. Αν και ο υπουργός Θόδωρος Καράογλου αναμένεται να μην κάνει δεκτές τις τροπολογίες ωστόσο το θέμα θα συζητηθεί την ολομέλεια και θα ειναι η πρώτη κοινοβουλευτική κοντά για το καυτό αυτό θέμα που θα δώσει και θα γεύση του τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ