Αντίδραση Παπουτσή για την ματαίωση του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» - iefimerida.gr

Αντίδραση Παπουτσή για την ματαίωση του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άγνοια του περί ακύρωσης του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα εξέφρασε ο Χρήστος Παπουτσής, μετά τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να τον τοποθετεί στον «πάγο» λόγω αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Οπως αναφέρουν τα Νέα σε δημοσίευμα τους, ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών στη βάση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να ακυρωθεί μετά από μια «δεύτερη σκέψη» της κυβέρνησης.

Ωστόσο ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Γνωρίζω μόνο αυτό που έχει ανακοινωθεί για τον διορισμό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ