Ο Στιβ Γουόζνιακ «θάβει» την πολυσυζητημένη ταινία Jobs - iefimerida.gr

Ο Στιβ Γουόζνιακ «θάβει» την πολυσυζητημένη ταινία Jobs

Ο Στιβ Γουόζνιακ «θάβει» την πολυσυζητημένη ταινία Jobs
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ταινία Jobs που ασχολείται με τη ζωή του εκλιπόντος ιδρυτή της Apple, προβάλλεται ήδη στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται στη χώρα μας στις 19 Οκτωβρίου. Οι κριτικές είναι διφορούμενες, ωστόσο οι δηλώσεις του στενού φίλου και συνεργάτη του Jobs, Στιβ Γουόζνιακ, κυριολεκτικά «καίνε» την ταινία.

Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο του appleworldhellas.com, Η ταινία καλύπτει την ίδια περίοδο που κάλυπτε και το Pirates of Silicon Valley και αφορά την «θητεία» του Jobs σε Apple, Pixar και NeXT, ενώ παραγωγός είναι ο Μαρκ Χιουλμ και στον ρόλο του Στιβ Τζομπς θα δούμε τον Αστον Κούτσερ.

Ωστόσο η προβολή της ταινίας στις ΗΠΑ ξεκίνησε ένα θρίλερ απανωτών δηλώσεων μεταξύ του πρωταγωνιστή Αστον Κούτσερ και του Στιβ Γούζνιακ ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δε βλέπει με καλό μάτι την ταινία.

Κριτικάροντας την παραγωγή από το τρέιλερ ακόμα, ο Γουόζνιακ πρόσφατα εισέπραξε την καυστική απάντηση του Κουτσερ, ο οποίος δήλωσε απροκάλυπτα: «O Γουόζνιακ παίρνει λεφτά από μια άλλη εταιρεία παραγωγής για να στηρίξει την δική τους ταινία, καταλαβαίνω πως πρόκειται για κάτι προσωπικό και για τον ίδιο αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι και τα λεφτά στην μέση»

Φυσικά μία τέτοια προσβολή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και ο Γουόζνιακ ξεσπάθωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του το Bloomberg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ