Ford Focus 1.0 EcoBoost: Το πρώτο οικογενειακό βενζίνης χωρίς τέλη - iefimerida.gr

Ford Focus 1.0 EcoBoost: Το πρώτο οικογενειακό βενζίνης χωρίς τέλη

Ford Focus 1.0 EcoBoost: Το πρώτο οικογενειακό βενζίνης χωρίς τέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις αρχές της επόμενης χρονιάς το Ford Focus με το γνωστό και πολυβραβευμένο turbo των 1.000 κυβικών και των 3 κυλίνδρων, θα είναι διαθέσιμο και σε μια έκδοση με εκπομπές CO2 μόλις 99 γραμμαρίων, η οποία και θα απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Η νέα αυτή έκδοση του Focus 1.0 EcoBoost έχει 100 ίππους, ενώ προκειμένου να επιτυγχάνονται οι εκπομπές που προαναφέραμε διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική χάρη στην ενεργή γρίλια στη μάσκα και την πιο ομαλή ροή του αέρα κάτω από το δάπεδο, λάστιχα με χαμηλή αντίσταση κύλισης, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, start stop και βέβαια την παραδοσιακή λύση για τέτοιες περιπτώσεις, τις πιο μακριές σχέσεις στο κιβώτιο, που εδώ είναι 5άρι.

Έτσι το Ford Focus 1.0 EcoBoost γίνεται το πρώτο οικογενειακό μοντέλο με κινητήρα βενζίνης που πέφτει κάτω από το όριο των 100 γραμμαρίων CO2 και δεν πληρώνει τέλη, ενώ ιδιαίτερα χαμηλή, στα 4,1 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, θα είναι και η μέση κατανάλωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ