Κάθε βράδυ στα.. μπουζούκια το ΣΔΟΕ- «Ντου» σε Αντζελα, Τερλέγκα και Κιάμο - iefimerida.gr

Κάθε βράδυ στα.. μπουζούκια το ΣΔΟΕ- «Ντου» σε Αντζελα, Τερλέγκα και Κιάμο

Κάθε βράδυ στα.. μπουζούκια το ΣΔΟΕ- «Ντου» σε Αντζελα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νυχτερινές εφόδους διαρκείας είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και όπως φαίνεται αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα στελέχη του ΣΔΟΕ να έχουν ξεχυθεί στην επαρχία και να κάνουν «ντου» σε μαγαζιά όπου εμφανίζονται γνωστά ονόματα της πίστας.

Σειρά είχε αυτή τη φορά η Χαλκίδα όπου, το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκαν οι Αντζελα Δημητρίου, Βασίλης Τερλέγκας και Πάνος Κιάμος.

Αλλωστε ο Πάνος Κιάμος ήταν ο... πρώτος που απασχόλησε τις αρχές εξαιτίας της εμφάνισής του σε αποσφραγισμένο κατάστημα στη Χαλκιδική.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν από το Γυμνάσιο Δροσιάς όπου εμφανίζονταν οι Αντζελα δημητρίου και Βασίλης Τερλέγκας και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε εισιτήρια, αποδείξεις και συμβόλαια καλλιτεχνών χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Κατά τις δύο τα ξημερώματα, το κλιμάκιο των ελεγκτών πήγε και στο Thalassa Live στη Γλύφα, όπου τραγουδούσε ζωντανά ο Πάνος Κιάμος εστιάζοντας σε αποδείξεις, εισιτήρια και την ασφάλιση του προσωπικού.

Ολα αποδείχθηκαν νομότυπα κι έτσι οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ