Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση -Αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς - iefimerida.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση -Αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή έχει απαγορευτεί η κίνηση αυτοκινήτων και πεζών σε δασικές εκτάσεις και περιαστικά δάση που βρίσκονται κοντά σε περιοχές όπου υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Το μέτρο θα ισχύει από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου, αλλά είναι πιθανό να επεκταθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας αν κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα, θα ενδυναμωθούν οι περιπολίες από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σήμερα προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις περιφέρειες της Αττικής και της Εύβοιας, για τη Σκύρο, τη Λέσβο, τη Θάσο, τη Σαμοθράκη, τις Σποράδες, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, τη Χαλκιδική, τον Έβρο, τη Ξάνθη, τη Ροδόπη και την Καβάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ