Ισινμπάγιεβα κατά των ομοφυλόφιλων: Η ιστορία μας έμαθε ότι οι άνδρες ζουν με τις γυναίκες και οι γυναίκες με τους άνδρες - iefimerida.gr

Ισινμπάγιεβα κατά των ομοφυλόφιλων: Η ιστορία μας έμαθε ότι οι άνδρες ζουν με τις γυναίκες και οι γυναίκες με τους άνδρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελενα Ισινμπάγιεβα είναι μία από τις πλέον αγαπητές προσωπικότητες στη Ρωσία. Μετά τις δηλώσεις τις για το καυτό θέμα του περιορισμού των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων από την κυβέρνηση της χώρας, αναμένεται να χάσει αρκετούς από τους θαυμαστές της.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, καταδίκασε τους γκέι και πήρε θέση υπέρ του Βλάντιμιρ Πούτιν, μιλώντας με απαξιωτικό τρόπο για τους ομοφυλόφιλους. Αφορμή για τις δηλώσεις τις Ισινμπάγιεβα ήταν η κίνηση αθλήτριας του ύψους Εμα Γκριν Τρεγκάρο να αγωνιστεί έχοντας τα νύχια της βαμμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου που χρησιμοποιούνται ως σημαία της γκέι κοινότητας.

Η Ισινμπάγιεβα χαρακτήρισε το γεγονός ασέβεια και εξέφρασε την πουριτανική άποψή της. «Είναι ασέβεια για τη χώρα μας, για τους πολίτες μας επειδή είμαστε Ρώσοι», είπε και συνέχισε: «Ισως είμαστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και από τους ανθρώπους σε άλλες χώρες. Εχουμε τους νόμους μας που πρέπει να σέβονται όλοι. Απλώς προσπαθούμε να είμαστε ευσεβείς. Θεωρούμε τους εαυτούς μας σαν κανονικούς ανθρώπους, ζούμε οι άντρες με τις γυναίκες και οι γυναίκες με τους άντρες, έτσι μας έμαθε η ιστορία. Ελπίζω το πρόβλημα να μην καταστρέψει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι. Εάν επιτρέψουμε να προάγονται και να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε πολύ για το έθνος μας, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, κανονικούς ανθρώπους. Ολα πρέπει να είναι καλά, Έρχεται από την ιστορία. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, τέτοιου είδους προβλήματα στη Ρωσία, και δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια στο μέλλον»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ