O πιο σχολαστικός serial killer της σύγχρονης εποχής χλευάζει το FBI από τον τάφο – Οκτώ μήνες από την αυτοκτονία του κι ακόμα αδυνατούν ν' αναγνωρίσουν τα θύματά του [εικόνα] - iefimerida.gr

O πιο σχολαστικός serial killer της σύγχρονης εποχής χλευάζει το FBI από τον τάφο – Οκτώ μήνες από την αυτοκτονία του κι ακόμα αδυνατούν ν' αναγνωρίσουν τα θύματά του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιζραελ Κιζ, από την Αλάσκα, αναφέρεται από το FBI ως ο πιο σχολαστικός και ειδεχθής κατά συρροή δολοφόνος της σύγχρονης εποχής. Αυτοκτόνησε τον Δεκέμβριο του 2012 κι έκτοτε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ παλεύει ν' αναγνωρίσει τα θύματά του.

Ο Κιζ συνελήφθη τον Μάρτιο του 2012 για «απάτη συσκευής πρόσβασης», αφού πιάστηκε στο Τέξας χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα που ανήκε σε μια αγνοούμενη από την Αλάσκα, την Σαμάνθα Κένινγκ. Πριν αυτοκτονήσει, τον Δεκέμβριο του 2012, ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει, όπως κι άλλα επτά άτομα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κιζ πετούσε σε μια πόλη, νοίκιαζε αυτοκίνητο και οδηγούσε με προορισμό μια άλλη πόλη. Εκεί επέλεγε ένα τυχαίο θύμα, το οποίο μετέφερε κι έθαβε σε άλλη χώρα. Σκότωνε μόνο ξένους. Ηταν τόσο μεθοδικός και προσεκτικός που το FBI ακόμα δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο σκότωνε τα θύματά του, τα περισσότερα εκ των οποίων οκτώ μήνες μετά την αυτοκτονία του, δεν έχει εντοπίσει ή αναγνωρίσει.

Κι όμως αυτός ο εξαιρετικά προσεκτικός δολοφόνος, πιάστηκε από μια χρεωστική κάρτα, αχαρακτήριστα ατημέλητη ενέργεια για τις μεθόδους του.

Εκτός από τα ονόματα της Κένινγκ, κι ενός ζευγαριού από το Βερμόντ, του Μπιλ και της Λορέν Κούριερ, ο Κιζ δεν είπε τίποτα άλλο στους πράκτορες. Τo FBI προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει ένα «λεπτομερές» χρονοδιάγραμμα των εγκληματικών δραστηριοτήτων, ώστε να εντοπίσει τα άλλα θύματά του.

Η λέξη λεπτομερές παρατίθεται με εισαγωγικά, καθότι είναι εξαιρετικά και περιέργως αόριστες οι αναφορές του FBI.

Για παράδειγμα:

- «Ιούλιος 2001 έως 2005: Ο Κιζ δήλωσε ότι δολοφόνησε ένα αγνώστων στοιχείων ζευγάρι στην Ουάσιγκτον. Δεν γνωρίζουμε τι σχέση είχαν μεταξύ τους. Είναι άγνωστο αν ήταν κάτοικοι Ουάσιγκτον ή τουρίστες ή κάτοικοι που είχαν απαχθεί και μεταφέρθηκαν στην Ουάσιγκτον. Ο Κιζ είπε μόνο ότι τα άφησε κοντά σε μια κοιλάδα.

- 9 Απριλίου 2009: Ο Κιζ είπε ότι απήγαγε μια γυναίκα από την ανατολική ακτή και την μετέφερε στη Νέα Υόρκη. Το θύμα είναι θαμμένος στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

- Ο Κιζ έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή και τη δολοφονία μιας γυναίκας. Η γυναίκα περιγράφεται ως ωχρή στο δέρμα, με πλούσια γιαγιά, και ότι οδηγούσε ένα παλιό αυτοκίνητο τη στιγμή της απαγωγής της».

O πιο σχολαστικός serial killer της σύγχρονης εποχής χλευάζει το FBI από τον τάφο – Οκτώ μήνες από την αυτοκτονία του κι ακόμα αδυνατούν ν' αναγνωρίσουν τα θύματά του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FBI αυτοκτονία Αλάσκα serial killer Ιζραελ Κιζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ