Ακινητοποίησαν τρόλεϊ στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος -Κατέβασαν κάτω τους επιβάτες - iefimerida.gr

Ακινητοποίησαν τρόλεϊ στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος -Κατέβασαν κάτω τους επιβάτες

Ακινητοποίησαν τρόλεϊ στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος -Κατέβασαν κάτω του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου στην Παναγή Τσαλδάρη, νεαροί που πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρία ςγι ατον άδικο θάνατο του 19χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων, ακινητοποίησαν τρόλεϊ και ζήτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα. Μάλιστα είχαν έντονο διάλογο με τον οδηγό ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του τρόλεϊ με τα χέρια τους.

Οπως αναφέρει και το pestanea.blogspot οι νεαροί είχαν ξεκινήσει την πορεία διαμαρτυρίας τους από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος. Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόντουσαν στον Άγιο Αντώνιο ένα τρόλεϊ της γραμμής 12 εκτελούσε από το απέναντι διάζωμα το δρομολόγιο του.

Εκείνη την στιγμή οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνθηκαν προς το τρόλεϊ και κάποιοι από αυτούς όπως βλέπετε στα πλάνα χτυπούσαν τα τζάμια και απαίτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν. Κάποιοι άλλοι μίλαγαν έντονα στον οδηγό ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του. Έπειτα από 4 λεπτά έντασης και αφού είχαν φύγει οι επιβάτες και με την προτροπή κάποιου από την πορεία κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Αντώνιο ο οποίος ήταν και ο αρχικός τους προορισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ