H νέα εφαρμογή για τα iPhone που κάνει πάταγο: Μετρά και αναλύει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις - iefimerida.gr

H νέα εφαρμογή για τα iPhone που κάνει πάταγο: Μετρά και αναλύει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απορίες που όλοι μπορεί να έχουν για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και για το κατά πόσο ικανοποιείτε ή όχι τον/την παρτενέρ σας λύνει μια νέα εφαρμογή για κινητά iPhone.

H εφαρμογή Spreadsheets χρονομετρά τη διάρκεια των ερωτικών σας επαφών, την ταχύτητα και των δύο συντρόφων, τη συχνότητα του σεξουαλικού ρυθμού του ζευγαριού, το ποσό θόρυβο κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και τα ντεσιμπέλ που πιάνει η φωνή του την ώρα της κορύφωσης.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει και ένα τεστ το οποίο μπορεί να κάνει αυτός που την αγοράζει για να διαπιστώσει το κατά πόσο αφοσιωμένος είναι στη σεξουαλική του ζωή.

Οι πρωινές ερωτικές επαφές σας δίνουν 10 πόντους, ενώ, για παράδειγμα, μία επαφή το απόγευμα της Κυριακής 20.

Στην περίπτωση που ανησυχείτε για την ασφάλεια των προσωπικών αυτών δεδομένων σας στη σελίδα που μπορεί κανείς να αγοράσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή τονίζεται ότι όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στην κινητή συσκευή του ατόμου και οι πληροφορίες δεν αναμεταδίδονται, αποθηκεύονται ή να συγχρονίζονται με το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ