KIA: Θα παρουσιάσει μικρό τζιπ στη Φρανκφούρτη - iefimerida.gr

KIA: Θα παρουσιάσει μικρό τζιπ στη Φρανκφούρτη

KIA: Θα παρουσιάσει μικρό τζιπ στη Φρανκφούρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Kia τον τελευταίο καιρό το τμήμα design, υπό τη διεύθυνση του γερμανού Peter Schreyer που πριν από μερικούς μήνες ανέλαβε και πρόεδρος της εταιρείας, πρέπει να δουλεύει στα κόκκινα. Κι αυτό γιατί παρουσιάζει συνεχώς ενδιαφέροντα πρωτότυπα, ενώ κάτι ανάλογο έχει προγραμματίσει και για την έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα μικρό τζιπ ή σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ορολογία ένα μικρό crossover, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίου μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά αλλά από την άλλη διαφαίνεται πως τόσο η μάσκα όσο και οι προβολείς ομίχλης παραπέμπουν άμεσα στα κορυφαία τρίθυρα και πεντάθυρα cee'd GT. Το εσωτερικό του είναι φουτουριστικό, όπως άλλωστε επιβάλλεται σε κάθε concept car που σέβεται τον εαυτό του, ενώ οι άνθρωποι της εταιρείας από την πλευρά τους το χαρακτηρίζουν ως «επαναστατικό μοντέλο της κατηγορίας Β». Εμείς μπορούμε να εικάσουμε πως πρόκειται για κάτι ανάλογο του Nissan Juke, ενώ η μονάδα πρόωσης του πρωτότυπου θα είναι είτε υβριδική είτε ηλεκτρική, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται στο άμεσο μέλλον.

KIA: Θα παρουσιάσει μικρό τζιπ στη Φρανκφούρτη | iefimerida.gr 0
KIA: Θα παρουσιάσει μικρό τζιπ στη Φρανκφούρτη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ