Οι 577 επιτυχόντες της πρώτης προκήρυξης για τη Δημόσια Τηλεόραση - iefimerida.gr

Οι 577 επιτυχόντες της πρώτης προκήρυξης για τη Δημόσια Τηλεόραση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνία τέλος για όσους είχαν υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις στο μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης καθώς το υπουργείο Οικονομικών και ο ο ειδικός διαχειριστής της πρώην ΕΡΤ Α.Ε. Γκίγκας Μάναλης ανακοίνωσαν τη λίστα με τους 577 υποψηφίους που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά και πρόσληψη, καθώς τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους και τα προσόντα που είχαν αναγράψει ότι διαθέτουν στη σχετική αίτηση προσκομίζοντας για έλεγχο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ανακοίνωση των ονομάτων και των μορίων όσων είχαν υποβάλλει αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη για την πλήρωση των υπολοίπων, μέχρι τις 2.000, θέσεων. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Οπως είχε τονίσει ο Παντελής Καψής, το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ και οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες. Οι προσληφθέντες θα αμείβονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας.

Πάντως, οι 2.000 που θα προσληφθούν για την κάλυψη των αναγκών του μεταβατικού φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν θεωρείται δεδομένο, όπως μετέδωσε το Mega, ότι θα στελεχώσουν και το φορέα της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης που θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεταβατικός φορέας αναμένεται να ξεκινήσει να εκπέμπει πρόγραμμα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε τα ονόματα των 577 επιτυχόντων και τα μόριά τους πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ