H Γερμανίδα Playmate που βρέθηκε πρόσφυγας στην Αιθιοπία [εικόνες] - iefimerida.gr

H Γερμανίδα Playmate που βρέθηκε πρόσφυγας στην Αιθιοπία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προσφυγικό στρατόπεδο της Αντίς Αμπέμπα βρέθηκε η 37χρονη Μίρτζα ντου Μοντ, μητέρα τριών παιδιών και πάλαι ποτέ Playmate of the Year του 2000.

Όχι, κανείς δεν απέλασε την πρώην μοντέλα και νυν τηλεοπτική προσωπικότητα. Απλά αυτό είναι το concept του νέου ριάλιτι με τίτλο Auf der Flucht - das Experiment που θέλει την ίδια και μερικούς ακόμη β διαλογής celebrities να ακολουθούν την αντίστροφη πορεία από αυτή που συνήθως παίρνει ένας πρόσφυγας που καταλήγει στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι, όπως επισημαίνει στο δημοσίευμά της η Daily Mail, ξεκινούν από ένα κέντρο υποδοχής στη Φρανκφούρτη, στη συνέχεια ταξιδεύουν σε ένα κέντρο διαμονής προσφύγων στη Ρώμη, από εκεί παίρνουν ένα φορτηγό πλοίo που τους μεταφέρει στην Τυνησία και στο τέλος βρίσκονται ανάμεσα στους 13.000 πρόσφυγες ενός κατακλυσμού έξω από την Αντίς Αμπέμπα στην καρδιά της Αιθιοποίας.

H Γερμανίδα Playmate που βρέθηκε πρόσφυγας στην Αιθιοπία [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το ριάλιτι στοίχειο της ιστορίας έγκειται ότι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επώνυμοι είναι όσο πιο κοντά σε αυτές των προσφύγων καθώς δεν έχουν μαζί τους καθόλου χρήματα, κινητά τηλέφωνο ή ανθρώπινα δικαιώματα.

H Γερμανίδα Playmate που βρέθηκε πρόσφυγας στην Αιθιοπία [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ