Oι Monty Python ετοιμάζουν comeback αλά 3D - iefimerida.gr

Oι Monty Python ετοιμάζουν comeback αλά 3D

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους,τα μέλη των θρυλικών Monty Python, ετοιμάζοντας κινηματογραφική ταινία, 28 χρόνια μετά το The Meaning Of Life. Το νέο εγχείρημα της θεότρελης ομάδας έχει όνομα A Liar’s Autobiography και βασίζεται στα απομνημονεύματα του Graham Chapman, μέλους του συγκροτήματος που πέθανε το 1989 σε ηλικία 48 ετών από καρκίνο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 3D αλλά και 2D ενώ η μορφή της θα είναι animation. Για το λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί 15 όμιλοι animation οι οποίοι αναλαμβάνουν τρία μέχρι δώδεκα λεπτά της ταινίας. Με τον τρόπο αυτό, αφενός εξοικονομείται χρόνος για την ολοκλήρωση του φιλμ (υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί την Άνοιξη του 2012) και αφετέρου με αυτό τον τρόπο δίνεται με μοναδικό τρόπο κάθε περίοδος της ζωής του ιστορικού μέλους.

Την ταινία θα συνοδεύει μαγνητοφωνημένο υλικό από τον ίδιο τον Chapman, όπως αυτός το ηχογράφησε λίγο πριν πεθάνει. Η αυτοβιογραφία του Chapman, περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες από την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή, το πρόβλημα του αλκοολισμού και την αναγνώριση της ομοφυλοφιλικής του ταυτότητας μέχρι την μύησή του στα μυστήρια της σουρεαλιστική κωμωδίας και το περίφημο gang των Monty Python. Όταν ρωτήθηκε ο Python Terry Jones σχετικά με το περιεχόμενο των απομνημονευμάτων δήλωσε σαρκαστικά «Τίποτα, όλα είναι ένα απόλυτο ψέμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ