Η καυτή Κλέλια Ρένεση είναι η νέα αγαπημένη του Αντώνη Κανάκη [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η καυτή Κλέλια Ρένεση είναι η νέα αγαπημένη του Αντώνη Κανάκη [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βιντεοκλίπ ήταν η αφορμή για να γνωριστούν ο Αντώνης Κανάκης με την Κλέλια Ρένεση που -σύμφωνα με ρεπορτάζ Κυριακάτικης εφημερίδας- αποτελούν το νέο ειδύλλιο της πόλης.

Τα πολύωρα γυρίσματα του «Οταν θα μπορέσεις», του τραγουδιού του Πάνου Μουζουράκη που έγραψε (μουσική-στίχους) ο Αντώνης Κανάκης και στο βιντεοκλίπ του οποίου πρωταγωνίστησε η Κλέλια Ρένεση (και σκηνοθέτησε ο Κανάκης) ήταν η αφορμή για να γνωριστούν και να διαπιστώσουν πόσα κοινά έχουν.

Από τότε έχουν περάσει κάποιοι μήνες, η γνωριμία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και οι δυο τους περνούν τις διακοπές τους μαζί στην Χαλκιδική.

Όλα αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους στην παραλία του Πευκοχωρίου, επισημαίνοντας πως η Κλέλια (και το σκυλάκι της) φιλοξενείται από τον παρουσιαστή στο εξοχικό του στην περιοχή της Φούρκας και κάθε μεσημέρι πηγαίνουν μαζί στο -επίσης ιδιοκτησίας του- beach bar «Μόλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ