Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη – ΝΔ: Τρεις κι ο κούκος ως συνήθως - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη – ΝΔ: Τρεις κι ο κούκος ως συνήθως

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη – ΝΔ: Τρεις κι ο κούκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός των συνόρων βγαίνει η αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική πολιτική. Συγκεκριμένα, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αφού η τοπική οργάνωση του κόμματος κάλεσε σε συγκέντρωση την ώρα της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαν Κι Μουν.

Με ανακοίνωση μέσω διαδικτύου, ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης και η Αριστερή Κίνηση της πόλης απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο Πάρκο Ειρήνης, στο Μανχάταν στις 4.30 μ.μ-6 μ.μ. τοπική ώρα ως διαμαρτυρία «ενάντια στην κτηνώδη λιτότητα, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση». Πρόκειται για την ώρα της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον γ.γ. του ΟΗΕ.

Ιδιαίτερα δηκτικό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για αυτή την πρωτοβουλία. «Την ώρα που ο πρωθυπουργός μάχεται, εντός και εκτός συνόρων, για τα εθνικά συμφέροντα και για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, κάποιοι γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης με μόνο στόχο να πλήξουν την πατρίδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού αλλά είναι μάλλον για λύπηση, αφού δεν κατάφεραν να ''μαζευτούν''. Τρεις και ο κούκος ως συνήθως και πρωτοπόροι στην ανοησία όπως πάντα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ