Ποιοι θα χορέψουν στο νέο κύκλο του Dancing With The Stars - Ποιοι αρνήθηκαν την πρόταση - iefimerida.gr

Ποιοι θα χορέψουν στο νέο κύκλο του Dancing With The Stars - Ποιοι αρνήθηκαν την πρόταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεδομένου ότι ο νέος κύκλος του «Dancing with the stars» αναμένεται να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της καινούριας τηλεοπτικής σεζόν η παραγωγή της εκπομπής έχει ήδη προσεγγίσει κάποια πρόσωπα το οποία θα ήθελαν να σημμετάσχουν στην εκπομπή.

Σύμφωνα με το Star, Ευαγγελία Αραβανή, Ελενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη (TV Μακεδονία και ΠΕΔΕΣ), Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη και Ολγα Φαρμάκη έχουν δεχθεί ήδη τηλεφώνημα από την παραγωγή και είτε έχουν ήδη κάνει την πρώτη συνάντηση με τους υπεύθυνους του καναλιού, είτε θα την κάνουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν και κάποιοι που δέχθηκαν το τηλεφώνημα της παραγωγής αλλά απέρριψαν την πρόταση λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Ανάμεσα σε αυτούς οι: Κατερίνα Καραβάτου, Kατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ