Hyundai i10: Ολοκαίνουργιο, πιο σύγχρονο, πιο μεγάλο, πιο ολοκληρωμένο - iefimerida.gr

Hyundai i10: Ολοκαίνουργιο, πιο σύγχρονο, πιο μεγάλο, πιο ολοκληρωμένο

Hyundai i10: Ολοκαίνουργιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Hyundai i10 θα παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και από τις πρώτες φωτογραφίες του που δόθηκαν στη δημοσιότητα διαφαίνεται ένα απόλυτα σύγχρονο μικρό αυτοκίνητο, που είναι σαφώς πιο νεανικό σε σχέση με αυτό που αντικαθιστά.

Ταυτόχρονα ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας που ονομάζεται Fluidic Sculpture Design, ενώ υιοθετεί και την εξαγωνική μάσκα που χαρακτηρίζει όλα τα σύγχρονα Hyundai.

Παράλληλα και πάντα σύμφωνα με την εταιρεία, η ποιότητα της κατασκευής του, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο διάκοσμο, όσο και τα στοιχεία του εξοπλισμού του παραπέμπουν σε μεγαλύτερα και βέβαια πιο ακριβά μοντέλα. Με την ίδια λογική ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στον πολιτισμένο του χαρακτήρα, στοιχείο που αποτυπώνεται κυρίως στο αισθητά πιο χαμηλό επίπεδο θορύβου του.

Σε σχέση με την προηγούμενη πλέον γενιά το καινούργιο i10, που έχει εξελιχθεί εξ ολοκλήρου στην Ευρώπη και θα κατασκευάζεται παράλληλα με το i20 στην Τουρκία, βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο. Αυτός είναι και ο λόγος που το μεταξόνιό του έχει μεγαλώσει έστω και λίγο, ενώ σημαντική είναι η αύξηση του μήκους του κατά 80 χιλιοστά, με αποτέλεσμα να φτάνει συνολικά τα 3,67 μέτρα. Μεγαλύτερο, κατά 65 χιλιοστά, είναι και το πλάτος του, ενώ η μείωση του ύψους του κατά 50 χιλιοστά λειτουργεί κολακευτικά ως προς τις αναλογίες και κατά συνέπεια την όλη εμφάνισή του.

Η αύξηση των διαστάσεων έχει θετικό αντίκτυπο και στους χώρους για τους επιβάτες, αλλά και για τις αποσκευές, καθώς σε σχέση με το υπάρχον i10 το πορτμπαγκάζ μεγάλωσε κατά 10%, φτάνοντας συνολικά τα 252 λίτρα.

Στο άμεσο μέλλον η Hyundai θα δώσει στοιχεία και για τους κινητήρες του νέου της μικρού μοντέλου, ενώ θα αποκαλύψει και το εσωτερικό του.

Hyundai i10: Ολοκαίνουργιο, πιο σύγχρονο, πιο μεγάλο, πιο ολοκληρωμένο | iefimerida.gr 0
Hyundai i10: Ολοκαίνουργιο, πιο σύγχρονο, πιο μεγάλο, πιο ολοκληρωμένο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ