Συνελήφθη 60χρονος για απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή της Βαρυμπόμπης - iefimerida.gr

Συνελήφθη 60χρονος για απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή της Βαρυμπόμπης

Συνελήφθη 60χρονος για απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή της Βαρυμπόμπης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άνδα, ηλικίας 60 ετών, για απόπειρα εμπρησμού προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο 60χρονος εντοπίστηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του 18ου χλμ. κατά τη διάρκεια περιπολίας ανδρών της αστυνομίας στην περιοχή.

Στο πορτ-μπακάζ του αυτοκινήτου του, το οποίο δεν είχε πινακίδες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μπιτόνι με έφλευκτο υγρό και αναπτήρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τη συμμετοχή του στη φωτιά της Δευτέας στη Βαρυμπόμπη αλλά και σε άλλες περιπτώσεις εμπρησμών.

Το προφίλ του εμπρηστή της Βαρυμπόμπης

Η πυροσβεστική εκτιμά ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης ήταν εμπρηστική ενέργεια. Μάλιστα συνέδεε τη συγκεκριμένη φωτιά με άλλη που είχε εκδηλωθεί στην ίδια περιοχή τον περασμένο Ιούλιο αλλά και με μια ακόμη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τον Αύγουστο του 2013, εκτιμώντας ότι πίσω από όλες βρίσκεται ένα άτομο το οποίο, μάλιστα, δρα με συγκεκριμένο τρόπο.

Φωτογαφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ