Τόπλες εμφανίσθηκε Ελληνίδα σύζυγος διάσημου τραγουδιστή στο Μαϊάμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τόπλες εμφανίσθηκε Ελληνίδα σύζυγος διάσημου τραγουδιστή στο Μαϊάμι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτό που δείχνουν την 34χρονη Βίκυ Καραγιάννη, σύζυγο του Κρις Κορνέλ (γνωστού από τα συγκροτήματα Soundgarden και Audioslave), τοπλες στην παραλία του Μαϊάμι.

Η ελληνικής καταγωγής Βίκυ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες publicist με έδρα το Παρίσι και είναι παντρεμένη με τον Κορνέλ από τον Σεπτέμβριο του 2004. Ενώ έχουν κάνει μαζί δυο παιδιά, την 9χρονη Τόνι και τον 8χρονο Κρίστοφερ.

Μάλιστα ο Κορνέλ, σε παλιότερη συνέντευξή του, έχει δηλώσει πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τους γονείς της να του δώσουν το χέρι της, λέγοντας «Όταν γνώρισα την οικογένειά της έπρεπε να τους αποδείξω ότι δεν είχα καμία σχέση με το τι είχαν στο μυαλό τους ότι είναι ένας μουσικός».

Τόπλες εμφανίσθηκε Ελληνίδα σύζυγος διάσημου τραγουδιστή στο Μαϊάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι βρέθηκε για οικογενειακές διακοπές στο Μαϊάμι. Εκεί που ο παπαράτσι εντόπισε την Βίκυ να απολαμβάνει τον ήλιο τόπλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ