Δεύτερη ημέρα απεργίας στον ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Δεύτερη ημέρα απεργίας στον ΟΑΕΔ

Δεύτερη ημέρα απεργίας στον ΟΑΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας.

Σημειώνουν ότι η κινητικότητα «είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ» και εκτιμούν ότι «όποιος υπερβεί αυτή την «κόκκινη γραμμή», θα βγει στη διαθεσιμότητα από τον λαό».

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε χθες με τους διευθυντές του υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου. Όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εργαζομένων ΟΑΕΔ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε αναρμόδιο για το μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ, καθώς είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ