Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική - Στις φλόγες δασική έκταση στην Βαρυμπόμπη - iefimerida.gr

Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική - Στις φλόγες δασική έκταση στην Βαρυμπόμπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μέτωπο φωτιάς στην Αττική ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή της Βαρυμπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε πευκόφυτη περιοχή επί της οδού Ιωάννη Μίχα και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το μέτωπο κινούνταν απειλητικά προς τον οικισμό «Αγία Κυριακή» και το Ολυμπιακό χωριό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μάλιστα, η δημοτική αρχή έδωσε εντολή να εκκενωθούν σπίτια που βρίσκονται διάσπαρτα από την οδό Ορφέως προς τον οικισμό της Αγίας Κυριακής, για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 31 οχήματα με 70 άτομα. Την προσπάθεία τους συνδράμουν έξι οχήματα των ΟΤΑ και πέντε υδροφόρες. Παράλληλα, κινητοποιήθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις και από γειτονικούς νομούς.

Κύριο μέλημα της πυροσβεστικής από την αρχή ήταν να περιορίσει το μέτωπο και να μην πάρει διαστάσεις καθώς η εστία της φωτιάς βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ