Left εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις φωτιές στο Μαρκόπουλο: «Το χρυσαυγίτικο σόου με επικεφαλής τον γνωστό τραμπούκο Κασιδιάρη, κατέληξε σε φιάσκο» - iefimerida.gr

Left εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις φωτιές στο Μαρκόπουλο: «Το χρυσαυγίτικο σόου με επικεφαλής τον γνωστό τραμπούκο Κασιδιάρη, κατέληξε σε φιάσκο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει η αριστερή ιστοσελίδα left.gr, η οποία μιλώντας για την παρέμβαση μελών του ακροδεξιού κόμματος στην πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο και την δήλωση τους πως ο Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής τους κάλεσε να βοηθήσουν, κάνει λόγο για «νέο χρυσαυγίτικο σόου κατέληξε σε φιάσκο» με επικεφαλής «τον γνωστό τραμπούκο» Κασιδιάρη.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «Βαστάτε με ρε μη σβήσω καμιά φωτιά»: νέο χρυσαβγίτικο σόου κατέληξε σε φιάσκο - ανεπιθύμητοι παντού οι ναζί ''προστάτες''», το left επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή η οποία υποστηρίζει πως κλήθηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής να συνδράμει στην πυρκαγιά η οποία μαίνονταν στο Μαρκόπουλο λέγοντας: «Ενώ μαινόταν η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, η Χρυσή Αβγή, με επικεφαλής τον γνωστό τραμπούκο Κασιδιάρη, προσπάθησε να στήσει νέο επικοινωνιακό σόου. Όπως σημειώνει η Άντα Ψαρρά, ''έβαλαν όλα τα σήματα και τα ναζιστικά τους αξεσουάρ για να μας πείσουν ότι μόνο με στρατιωτικούς σχηματισμούς και φάλαγγες μπορούμε να οργανώνουμε τη δράση μας''. Με τα αξεσουάρ αυτά πήγαν χθες σύσσωμοι να μπερδευτούν στα πόδια της πυροσβεστικής. Ηταν τόσο μεγάλος ο πόνος τους για να σβήσουν τη φωτιά που αντί γι αυτό πλακώθηκαν με τους επκεφαλείς αν θα περάσουν ή όχι μπροστά από το αστυνομικό μπλόκο. Η αστυνομία και η πυροσβεστική δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν πέρα από τη ζώνη ασφαλείας, καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού λόγω των ρίψεων των πυροσβεστικών αεροπλάνων».

Στη συνέχεια, το left.gr αναφέρει πως «τότε οι χρυσαβγίτες άρχισαν να διαδίδουν ότι είχαν κληθεί από τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων να συμβάλουν στην κατάσβεση (συμβολή που τους απαγόρευσε το «ανθελληνικό καθεστώς»). Με πλούσιες φωτογραφίες στο site τους διαφήμισαν την «ομάδα δράσης» που στεκόταν περήφανη... χιλόμετρα μακριά από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Απόδειξη ότι σε καμία περίπτωση δε βρέθηκαν συντονισμένα στο Μαρκόπουλο για να βοηθήσουν, αλλά για να σκηνοθετήσουν γκαιμπελίστικα μια υποτιθέμενη δράση».

Τέλος, η αριστερή ιστοσελίδα επικαλούμενη και την δήλωση της Πυροσβεστικής κάνει λόγο για «οριστικό τέλος» που δόθηκε σε «ένα ακόμη κακοστημένο σόου των νεοναζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ