Πλήρη άγνοια δήλωσαν στον ανακριτή οι τρεις Ελληνες συλληφθέντες για τη μεταφορά όπλων με το φουσκωτό - iefimerida.gr

Πλήρη άγνοια δήλωσαν στον ανακριτή οι τρεις Ελληνες συλληφθέντες για τη μεταφορά όπλων με το φουσκωτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ακούσαμε τίποτα, δεν είδαμε τίποτα. Αυτή είναι η στάση που κράτησαν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις Ελληνες συλληφθέντες για τη μεταφορά όπλων στο φουσκωτό το οποίο κατευθυνόταν στα τουρκικά παράλια.

Ο 22χρονος σπουδαστής της σχολής Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε όπλα προσθέτοντας ότι είχε την εντύπωση ότι οι άλλοι επιβάτες του σκάφους, Τούρκοι κουρδικής καταγωγής, ήταν μέλη θρησκευτικής οργάνωσης.

Παρόμοια ήταν και η στάση του δεύτερου Ελληνα επιβάτη, ο οποίος, σύμφωνα όπως μετέδωσε το MEGA, δήλωσε άγνοια για το φορτίο σημειώνοντας ότι δεν ήξερε καν ότι προορισμός του φουσκωτού ήταν η Τουρκία. Ο τρίτος Ελληνας, ηλικίας 51 ετών, που συνελήφθη στο λιμάνι της Χίου και σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία θεωρείται ο συνδετικός κρίκος Ελλήνων και Τούρκων, δεν απάντησε καν στο σε βάρος του κατηγορητήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ