Ο «καραμπινιέρο» που έγινε διάσημος στο YouTube – Χόρευε στη δικαστική αίθουσα πριν την ετυμηγορία για τον Μπερλουσκόνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «καραμπινιέρο» που έγινε διάσημος στο YouTube – Χόρευε στη δικαστική αίθουσα πριν την ετυμηγορία για τον Μπερλουσκόνι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καρδιοχτυπούσε, η Ιταλία περίμενε τη δικαστική απόφαση που θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό μέλλον της χώρας, αλλά κάποιος το διασκέδαζε. Με την ψυχή του μάλιστα, αφού ένας «καραμπινιέρο» έκανε χορευτικά στη δικαστική αίθουσα, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της ποινής του Καβαλιέρε στην υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο αστυνομικός έγινε διάσημος στο YouTube χάρη στο βίντεο που τον δείχνει να κάνει φιγούρες, διασκεδάζοντας τους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν να μάθουν την απόφαση για την Μπερλουσκόνι. Ο «καραμπινιέρο» δεν πτοήθηκε ούτε από το γεγονός ότι από στιγμή σε στιγμή θα έμπαιναν στην αίθουσα οι πέντε δικαστές για να ανακοινώσουν την απόφαση του Αρείου Πάγου, του ανώτατου δικαστικού οργάνου της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ