Στο σφυρί το φουτουριστικό α λα Τζέιμς Μποντ τηλεχειριζόμενο σκάφος «τρόμος» των πειρατών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στο σφυρί το φουτουριστικό α λα Τζέιμς Μποντ τηλεχειριζόμενο σκάφος «τρόμος» των πειρατών [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτιάχτηκε για να κυνηγά και να εξουδετερώνει τους πιο επικίνδυνους πειρατές των θαλασσών. Είναι εξοπλισμένο με ειδικό αυτόματο πολυβόλο που ελέγχεται από τηλεχειριστήριο και πιάνει τα 100 μίλια την ώρα.

Το α λα Τζέιμς Μποντ σκάφος που έχει το παρατσούκλι «Bugatti Veyron της θάλασσας» αποτελεί ειδική κατασκευή για τον στρατό, αλλά τώρα βγαίνει στο σφυρί σε δημοπρασία στο Χάμπτον. Χωρίς το πολυβόλο εννοείται.

Το σκάφος με την ονομασία «χωρίς σύνορα» αναμένεται να πιάσει τιμή 1,5 εκατ. λιρών. Βέβαια, όποιος το αγοράσει θα πρέπει στη συνέχεια να διαπραγματευτεί και με την εταιρεία που έχει δανείσει τις δύο 800 ίππων τερατώδεις μηχανές του. Το συγκεκριμένο σκάφος βγαίνει στην παραγωγή και κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Τα καθίσματα κοστίζουν 90.000 λίρες

Η τουαλέτα κοστίζει 7.000 λίρες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ