Ο πολέμιος των γκέι στη Ρωσία τα βάζει τώρα με Madonna και Lady Gaga – Θα τους ασκηθούν διώξεις - iefimerida.gr

Ο πολέμιος των γκέι στη Ρωσία τα βάζει τώρα με Madonna και Lady Gaga – Θα τους ασκηθούν διώξεις

Ο πολέμιος των γκέι στη Ρωσία τα βάζει τώρα με Madonna και Lady Gaga – Θα τους α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφτανε το γεγονός ότι έχει ξεσηκώσει τις οργανώσεις των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων σε όλο τον κόσμο, τώρα ο Βιτάλι Μιλόνοφ τα βάζει, ξανά, με το χώρο του θεάματος. Το μέλος του Κοινοβουλίου, που βρίσκεται πίσω από τον πρόσφατο ομοφοβικό νόμο της Ρωσίας, έβαλε στο στόχαστρο την Madonna και την Lady Gaga και πλέον εξετάζεται το θέμα να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους, για παραβίαση των νόμων για τη χορήγηση βίζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του γενικού Εισαγγελέα της Ρωσίας, η Madonna και η Lady Gaga ταξίδεψαν πέρυσι στη χώρα για συναυλίες, χωρίς να έχουν τα απαιτούμενα νομικά έγγραφα. Οπως διευκρινίζεται, η βίζα για πολιτιστικούς λόγους που διέθεταν οι δύο τραγουδίστριες δεν τους εξασφάλιζε το δικαίωμα να προβούν σε οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα. Για αυτό τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Εισαγγελέας από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ή από την ομοσπονδιακή υπηρεσία μετανάστευσης να ασκηθούν διώξεις.

Το ζήτημα ανακινήθηκε με πρωτοβουλία του Μιλόνοφ, ο οποίος είναι ορκισμένος εχθρός των δύο γυναικών. Ο πολιτικός, που επεσήμανε τις ελλείψεις στα έγγραφα των δύο σταρ, είχε δημιουργήσει θέμα και την εποχή των συναυλιών που έδωσαν στη Ρωσία. Τόσο η Madonna, όσο και η Lady Gaga είχαν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων τότε, γεγονός που είχε εξοργίσει τον Μιλόνοφ. Μάλιστα είχε ζητήσει τη δίωξή τους για «προώθηση του σοδομισμού και της ομοφυλοφιλίας», χωρίς όμως επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ