Το «Make-a-Wish» χάρισε το χαμόγελο σε παιδί με καρκίνο: Επαιξε μουσική και τραγούδησε με τους Pantera [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «Make-a-Wish» χάρισε το χαμόγελο σε παιδί με καρκίνο: Επαιξε μουσική και τραγούδησε με τους Pantera [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φαν των Pantera σε συναυλία του συγκροτήματος στην Οκλαχόμα. Ο Φιλ Ανσελμο, συνεργάστηκε με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Make a Wish» και ανέβασε στη σκηνή τον μικρό Πέιτον που πάσχει απο καρκίνο για να τραγουδήσουν μαζί.

Η συναυλία, που έγινε στην Οκλαχόμα την περασμένη Τετάρτη, επιφύλασσε μία έκπληξη για τον μικρό φαν του συγκροτήματος, αφού το «Make a Wish» έκανε την ευχή του πραγματικότητα και ο Ανσελμο κάλεσε τον Πέιτον στη σκηνή για να παίξει κιθάρα και να ερμηνεύσουν μαζί το αγαπημένο τραγούδι του μικρού «Walk».

Ο Ανσελμο λίγο αργότερα, μοιράστηκε στο twitter του απόσπασμα από τη συναυλία και έγραψε «Κάνοντας την ευχή του Πέιτον πραγματικότητα! Ήθελε να παίξει το "Walk"! Παίζει πολύ καλά και είναι φοβερό παιδί.»

Δείτε τον Πειτον και τον Ανσελμο να ερμηνεύουν το Walk στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ