Αρετή Τσοχατζοπούλου με δάκρυα στα μάτια: Είμαι αθώα, δεν θα γίνω κατήγορος του πατέρα μου - iefimerida.gr

Αρετή Τσοχατζοπούλου με δάκρυα στα μάτια: Είμαι αθώα, δεν θα γίνω κατήγορος του πατέρα μου

tsohatzopoyloy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αγαπάω τον πατέρα μου, τον εκτιμώ, δεν θα γίνω εγώ κατήγορος του», είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο η Αρετή Τσοχατζοπούλου. «Είμαι αθώα», επανέλαβε.

ίμαι 16 μήνες κρατούμενη στον Κορυδαλλό, πρώτα από όλα τιμωρούνται τα παιδιά μου» είπε και συνέχισε: «Αποφάσισα να γυρίσω τα ακίνητα γιατί έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα. Έτρεχαν πίσω από το παιδί μου στο σχολείο και του έλεγαν κλέφτη, φέρτε πίσω τα λεφτά. Αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψη μου».Με δάκρυα στα μάτια, η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου απολογήθηκε την Παρασκευή στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων. «Εχω τρία παιδιά, ε

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον πατέρα μου είναι αλήθεια. Στην ανάκριση ήθελα να προστατεύσω τον πατέρα μου, με δική μου πρωτοβουλία, όσον αφορά την αγοραπωλησία του ακινήτου επί της οδού Κεφαλληνίας. Ηταν όμως λάθος μου που κατέθεσα ότι το τίμημα για το οικόπεδο επί της οδού Κεφαλληνίας 35, το κατέβαλα εγώ», δήλωσε.

Παρών στη δικαστική αίθουσα καθ'όλη τη διάρκεια της απολογίας της ο Ακης Τσοχατζόπουλος, άκουγε με σκυμμένο κεφάλι.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, μεταξύ άλλων, έχει αγοράσει οικόπεδο στην οδό Κεφαλληνίας έναντι 395.000 ευρώ , το οποίο όπως ομολόγησε την Παρασκευή ήταν δώρο του πατέρα της. Επιπλέον κατηγορείται και για την αγορά ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους, που θεωρείται κατά την κατηγορία εικονική με σκοπό να νομιμοποιηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ