Χωρίς πάτο το βαρέλι για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Χωρίς πάτο το βαρέλι για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήσεις στελεχών, πορείες οπαδών, αλλαγές στην τοποθεσία του Δ.Σ. λες και είναι βουλευτές και τρέμουν τους «Αγανακτισμένους», διοικητικά συμβούλια που γίνονται παρουσία δικηγόρων και όχι μεταξύ παραγόντων. Αυτή είναι η κατάσταση στον φετινό ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο ήταν να ξεκινήσει στις 17:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, αλλά τελικώς θα γίνει στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου. Η επίσημη δικαιολογία των διοικούντων του Παναθηναϊκού είναι ότι το παρκινγκ του ξενοδοχείου έχει περισσότερο χώρο.

Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν ήδη ειδοποιηθεί για την αλλαγή τοποθεσίας, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των οπαδών του τριφυλλιού που ήθελαν να μαζευτούν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το Δ.Σ. της ομάδας των πρασίνων θα έχει άλλη μια απουσία, από εδώ και πέρα, αφού ο μέτοχος κύριος Νίκας αποφάσισε να παραιτηθεί επειδή θα λείπει συχνά στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους.

Ένας, ένας αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό λοιπόν, που μέχρι στιγμής διώχνει μόνο παίκτες ή τους πουλάει με τεράστια χασούρα, την ίδια στιγμή που οι μέτοχοι-αμέτοχοι αδιαφορούν και απαξιώνουν την ομάδα. Ούτε μια μεταγραφή, ούτε ένα ίχνος ελπίδας για τους οπαδούς του τριφυλλιού. Το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας είναι σε 20 μέρες και μόλις έχασε τον βασικό επιθετικό της. Μήπως ο κύριος Φερέιρα να βγάλει ποδοσφαιρικό δελτίο, για να δώσει και λίγη εμπειρία στην ομάδα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός οπαδοί Νίκας Δ.Σ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ