Economist: Ανεργία και πολιτική αστάθεια σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός ευρώ - iefimerida.gr

Economist: Ανεργία και πολιτική αστάθεια σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Economist: Ανεργία και πολιτική αστάθεια σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι μόνο υπαρκτό αλλά και υψηλό χαρακτηρίζει ο ECONOMIST το κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, λόγω της αυξανόμενης ανεργίας, της κοινωνικής έντασης και της πολιτικής αστάθειας.

Επικαιροποιώντας σε Έκθεση του τις προβλέψεις για 152 χώρες, ο ECONOMIST κάνει ειδική αναφορά στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και στην αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητικό συνασπισμό, παρατηρώντας ότι εξασθένισε έτσι η κυβερνητική πλειοψηφία.

Σημειώνει, δε, ότι η κυβέρνηση με επικεφαλής τη Ν.Δ. θα προχωρήσει την εφαρμογή του Προγράμματος, αλλά οι αντιμνημονιακές δυνάμεις εντός του Κοινοβουλίου είναι ισχυρές.

Όσον αφορά, δε, στη προοπτική της οικονομίας, ο ECONOMIST επιμένει στην εκτίμηση ότι θα παραμείνει σε τροχιά ύφεσης και το 2014, πριν επιστρέψει σε ανάπτυξη 1,9% κατά μέσο όρο τη τριετία 2015- 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ