Καταπέλτης ο Κουβέλης εναντίον του Βενιζέλου – Μέσω twitter η επίθεση - Εκανε 24 tweet - iefimerida.gr

Καταπέλτης ο Κουβέλης εναντίον του Βενιζέλου – Μέσω twitter η επίθεση - Εκανε 24 tweet

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν το συνηθίζει ο Φώτης Κουβέλης, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε το twitter για να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μέσω 24 tweet!

«Ο κ. Βενιζέλος δικαιούται να κάνει τις επιλογές του, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνταχθεί με τη ΔΗΜΑΡ, για το θέμα ΕΡΤ. Πιστεύω ότι αν αυτό έπραττε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και καλύτερα», έγραψε ο κ. Κουβέλης ενώ επισήμανε ότι, αντικειμενικά, «το ΠΑΣΟΚ με την επιλογή του ωθείται στην αποδοχή συντηρητικών πολιτικών».

Τα tweet του κ. Κουβέλη ξεκινούν με κριτική κατά της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί ότι προκειμένου να περάσουν τα οποιαδήποτε μέτρα, απειλεί με προσφυγή στις κάλπες. «Η θέση της κυβέρνησης,ότι εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές υποβαθμίζει την κοινοβουλευτική διαδικασία και ακυρώνει κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα», γράφει.

«Στην κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα η διάκριση μεταξύ Δεξιάς / Αριστεράς συμφύεται με το διαχωρισμό ευρωπαϊκός ή μη προσανατολισμός». Ομως, συμπληρώνει, «απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, δεν είναι λύση οι μονομερείς ενέργειες καταγγελίας του Μνημονίου και αποκήρυξης του χρέους. Δεν μας ενδιαφέρει ένα κάλεσμα που, στο όνομα της Αριστεράς, θα ρίξει τη χώρα σε δρόμους διακινδύνευσης της παραμονής της στο ευρώ και την ΕΕ. Θεωρούμε ότι όσο πιο ισχυρός είναι ο πόλος για τον οποίο εργαζόμαστε, τόσο θα μπορεί να προωθεί πολιτικές υπέρβασης του δίπολου».

Οσο για το ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Αντικειμενικά, το ΠΑΣΟΚ με την επιλογή του ωθείται στην αποδοχή συντηρητικών πολιτικών. Όχι, δεν απευθυνόμαστε στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Αυτό, με την ηγεσία του, έκανε τις επιλογές του. Η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, του νέου πόλου, δεν θα γίνει με κομματικές συμπήξεις και συναντήσεις κορυφής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ