Οταν η Βλαχοπούλου μιλούσε για την ίδια: Δεν ήμουν όμορφη, ωραίες ήταν η Βουγιουκλάκη και η Καρέζη, εγώ ήμουν η Ρένα τους - iefimerida.gr

Οταν η Βλαχοπούλου μιλούσε για την ίδια: Δεν ήμουν όμορφη, ωραίες ήταν η Βουγιουκλάκη και η Καρέζη, εγώ ήμουν η Ρένα τους

Οταν η Βλαχοπούλου μιλούσε για την ίδια: Δεν ήμουν όμορφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρένα έπαιξε την αστή κυρία που ξημεροβραδιάζεται με μια τράπουλα στο χέρι, την ανύπαντρη μεγαλοκοπέλα που έχει υπό την ευθύνη της τα τρία-τέσσερα αδέλφια της, τη μέντιουμ, τη χίπισσα, τη μικροαστή μοδίστρα, στους καλύτερους γυναικοκαβγάδες του ελληνικού σινεμά.

Έφυγε μια Πέμπτη στις 29 Ιουλίου του 2004, αλλά δεν έφυγε ποτέ από την σκέψη του κόσμου, αφού ακόμη και σήμερα οι ταινίες της κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης. Ας θυμηθούμε τι έλεγε η αγαπημένη Ρένα στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε -για περιοδικό- το 2000. Η Ρένα δεν αγαπούσε καθόλου τις συνεντεύξεις και έδινε ελάχιστες και τις απολύτως απαραίτητες.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ρένας Βλαχοπούλου στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ