Το υπουργείο Εσωτερικών δίνει 114,6 εκατ. ευρώ στους Δήμους για επιδόματα Πρόνοιας - iefimerida.gr

Το υπουργείο Εσωτερικών δίνει 114,6 εκατ. ευρώ στους Δήμους για επιδόματα Πρόνοιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απαραίτητο κονδύλι για την καταβολή επιδομάτων Πρόνοιας στους κατά νόμο δικαιούχους 63 Δήμων ενέκρινε το υπουργείο Εργασίας. Ο Γιάννης Μιχελάκης υπέγραψε την σχετική απόφαση που χορηγεί στους συγκεκριμένους Δήμους το ποσό των 114.620.678,30 ευρώ που αφορά την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τα χρήματα θα κατανεμηθούν από το λογαριασμό του υπουργείου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης υπέγραψε απόφαση με την οποία κατανέμεται το ποσό των 5.598.175,00 ευρώ στις Περιφέρειες, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς για το μήνα Ιούλιο του 2013.

Το παραπάνω ποσό προέρχεται από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφορά στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ