Χερσόνησος: Τρεις Κρητικοί χτύπησαν Γερμανούς τουρίστες και έβριζαν την Μέρκελ - iefimerida.gr

Χερσόνησος: Τρεις Κρητικοί χτύπησαν Γερμανούς τουρίστες και έβριζαν την Μέρκελ

Χερσόνησος: Τρεις Κρητικοί χτύπησαν Γερμανούς τουρίστες και έβριζαν την Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο στην Κρήτη με θύματα τρεις Γερμανούς τουρίστες, τους οποίους χτύπησαν τρεις Κρητικοί. Ολα ξεκίνησαν ξαφνικά με τους άντρες να έρχονται στα χέρια και τους Κρητικούς να ρίχνουν γροθιές και κλωτσιές και παράλληλα να βρίζουν την Μέρκελ.

Σύμφωνα με το flashnews ο ένας από τους Γερμανούς είχε χτυπημένο το πόδι και κρατούσε πατερίτσες. Τον συγκεκριμένο τον έριξαν στο έδαφος και λόγω της κατάστασης του δεν τον χτύπησαν.

Οι άλλοι δύο όμως δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια και μεταφέρθηκαν αμέσως μετά σε ιδιωτική κλινική που λειτουργεί εκεί.

Από την πλευρά της πάντως η ΕΛ.ΑΣ διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής καμία μήνυση ή σχετική καταγγελία δεν έχει υποβληθεί σε αστυνομική Υπηρεσία της Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ