Υπαξιωματικός του Στρατού ο εμπρηστής της Ρόδου -Εκανε μπάρμπεκιου και έκαψε 40.000 στρέμματα δάσους - iefimerida.gr

Υπαξιωματικός του Στρατού ο εμπρηστής της Ρόδου -Εκανε μπάρμπεκιου και έκαψε 40.000 στρέμματα δάσους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 40χρονος υπαξιωματικός του Στρατού είναι ο άνθρωπος που αν και άθελα του προκάλεσε την πύρινη κόλαση στη Ρόδο, αφού από δική του αμέλεια ξέσπασε η πυρκαγιά που κατέκαψε το νησί. Ολα ξεκίνησαν όταν διασκεδάζοντας με φίλους του αποφάσισαν να κάνουν μπάμπεκιου. Ωστόσο από απροσεξία τους τα κάρβουνα παρασύρθηκαν από τον αέρα και χωρίς η παρέα να το καταλάβει ξέσπασε η φωτιά και κατάφερε να καταστρέψει 40.000 στρέμματα δάσους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη του 40χρονου Μ.Κ. του Β. έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής (28-07-2013) και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια.

Ο 40χρονος με τους φίλους του μόλις είδαν τις πρώτες φλόγες προσπάθησαν να τις σβήσουν χρησιμοποιώντας νερό, ωστόσο η φωτιά αναζωπυρώθηκε και προχώρησε. Ο 40χρονος ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στους πυροσβέστες για να ζητήσει βοήθεια. Όταν όμως έφτασαν στην περιοχή τα πρώτα οχήματα, η φωτιά είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο υπαξιωματικός θα οδηγηθεί στο στρατοδικείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ