Η πασίγνωστη ηθοποιός που τα άφησε όλα πίσω και έγινε μοναχή στα Ιεροσόλυμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πασίγνωστη ηθοποιός που τα άφησε όλα πίσω και έγινε μοναχή στα Ιεροσόλυμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα άφησε πίσω της όλα και έγινε μοναχή στα Ιεροσόλυμα. Την είχαν χαρακτηρίσει ως την νέα μεγάλη πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης αλλά εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια αλλά και την Ελλάδα και να αφοσιωθεί στον Θεό.

Μία από τις γνωστότερες πρωταγωνίστριες της δεκαετίας του '90, η Αλεξανδριανή Σικελιανού, που πρωταγωνίστησε στην σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Πρόβα Νυφικού», αλλά και στην «Παλίρροια» όπου έπαιξε δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο, βίωσε μία μεγάλη προσωπική απογοήτευση.

Πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα agioritikovima. αναφέρουν ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπηρέτησε ως διοικητική υπάλληλος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη συνέχεια έγινε μοναχή σε μοναστήρι του, αλλάζοντας όνομα, χρώμα μαλλιών και... κατεύθυνση ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ