Η ΔΤ θα μεταδώσει ζωντανά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας για τη Formula 1 – Ερωτηματικό η περιγραφή - iefimerida.gr

Η ΔΤ θα μεταδώσει ζωντανά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας για τη Formula 1 – Ερωτηματικό η περιγραφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν οι εν ισχύ συμβάσεις της για τη μετάδοση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων όπως το Champions League.Η κρατική τηλεόραση, άλλωστε, είχε αγοράσει πανάκριβα το συγκεκριμένο πακέτο, γι αυτό και είχε γίνει ΕΔΕ, και κινδυνεύει να πληρώσει και τη ρήτρα αθέτησης της συμφωνίας αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Η ΤΕΑΜ, η εταιρεία που έχει την εμπορική εκμετάλλευση της του Champions League δεν αστειεύεται, ούτε την ενδιαφέρουν οι ελληνικές κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις.

Φαίνεται, όμως, πως η ΔΤ αρχίζει να κινείται στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων – που έτσι κι αλλιώς ήταν το ισχυρό χαρτί της ΕΡΤ – μολονότι δεν έχει προσλάβει ακόμα δημοσιογράφους για το μεταβατικό στάδιο.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr η ΔΤ την Κυριακή (28/7) θα μεταδώσει ζωντανά Formula 1 και το γκραν πρι της Ουγγαρίας στις 14.00. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ, μάλιστα, θα προβληθούν τα highlights των δοκιμών. Το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει την περιγραφή του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ