Πτωχεύει η διαφημιστική UpSet - Πάνε να σώσουν τα χρυσοφόρα συμβόλαια - iefimerida.gr

Πτωχεύει η διαφημιστική UpSet - Πάνε να σώσουν τα χρυσοφόρα συμβόλαια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πτώχευση οδηγείται η διαφημιστική εταιρεία Upset, του Γιάννη Κακουλίδη, επιδεινώνοντας έτσι ραγδαία το κλίμα στη διαφημιστική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, διευθύνων σύμβουλος άλλης μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας συναντήθηκε χτες με το προσωπικό της UpSet. Τους ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί νέο σχήμα στο οποίο θα ενταχθούν οι λογαριασμοί της Εθνικής και της Aegean και στη συνέχεια η Upset θα οδηγηθεί σε πτώχευση..

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι στην Ελλάδα έχουν έρθει μεγαλοστελέχη του γαλλικού ομίλου Publicis του οποίου η Leo Burnett είναι θυγατρική, και οι οποίοι εξετάζουν ευρώ προς ευρώ όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας.

Το ερώτημα είναι αν θα αναλάβει ο όμιλος Publicis τα 180 εκατ. ευρώ φέσι στην αγορά που έχει δημιουργήσει η Leo Burnett, όπως επίσης είναι ερωτηματικό τι θα κάνουν η Εθνική και ο ΟΠΑΠ, που με αποφάσεις των κ.κ. Γερουλάνου και Πάγκαλου έχουν δώσει τους χρυσοφόρους αυτούς λογαριασμούς σε δύο εταιρείες οι οποίες έσκασαν ήδη κανόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ