H El Pais σκιαγραφεί το πορτραίτο του κορυφαίου δημοσιογράφου Ενρίκε Πεότας που σκοτώθηκε στο φονικό τρένο - iefimerida.gr

H El Pais σκιαγραφεί το πορτραίτο του κορυφαίου δημοσιογράφου Ενρίκε Πεότας που σκοτώθηκε στο φονικό τρένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από ένα πρωινό αβεβαιότητας και απελπισίας για τους συγγενείς των επιβατών στο φονικό τρένο που δεν ξέρουν αν οι δικοί τους άνθρωποι ζουν ή πέθαναν, οι αρχές της Γαλικίας έχουν αρχίσει να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των νεκρών. Η El Pais καταγράφει τρία από τα προφίλ των θυμάτων.

Ελενα Αρόγιο Αουσίνα – 32 ετών

Αρκετοί νεαροί επέστρεφαν χθες το βράδυ σπίτια τους μετά τη συμμετοχή τους στο διάσημο φεστιβάλ του Σαντιάγο. Η 32χρονη Ελενα ήταν μία από αυτούς. Η δημοτική αστυνομικός στην Κομποστέλα εργαζόταν ως ασφάλεια στο ίδρυμα Yunquera de Henares στην περιοχή Γκουανταλαχάρα και μόλις είχε βγει σε άδεια. Η Αρόγιο δεν είχε παιδιά ούτε ήταν παντρεμένη. Οι συνάδελφοί της την περιγράφουν ως μια πολύ καλή κοπέλα, δίχως να μπορούν να πουν τίποτα παραπάνω για την υπηρεσία της λόγω εμπιστευτικότητας.

Τόμας Λόπες Μπριόν – 22 ετών

Είναι ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Χουάν Ντομίνγκες. Ο νεαρός ταξίδευε μαζί με την αδερφή του, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραματισμένη. Την είδηση του θανάτου του Τόμας Λόπες δημοσιοποίησε ο πατέρας του όταν ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook και έγραψε «ο γιος μου είναι νεκρός».

Ενρίκε Μπεότας – 58 ετών

Ηταν ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις στην Ισπανία. Ηταν υπεύθυνος στο πολιτικό κόμμα Allianza Popular, ενώ είχε εργαστεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τομέα της επικοινωνίας. Τα τελευταία 17 χρόνια διατηρούσε την μακροβιότερη εκπομπή υγείας η οποία μεταδιδόταν από μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας όπως το Cadena Ser. Είχε γράψει αρκετά βιβλία και είχε εργαστεί στη El Mundo, την As και άλλες κορυφαίες εφημερίδες, αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ